Logo del centre cívic
Cadires
Logo de l'activitat Cadires

Dijous 19:30 a 21:10

30 de novembre de 2023

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Artista: Teorema Teatre i Centaure Produccions

Dos vells actors preparen una sala buida plena de cadires per a uns convidats que potser no vindran mai. Parlen de la seva professió i comparteixen les seves vivències personals amb el públic. Són la Mont Plans i l'Oriol Genís. Ella és una actriu marcada per una llarga trajectòria com a component de la companyia La Cubana. Ell probablement sigui l'actor que més personatges ha representat mai al Teatre Nacional de Catalunya, una eminència del teatre contemporani actual.

Feia molt de temps que Mont Plans i Oriol Genís volien treballar junts i Les Cadires de Ionesco, una obra de teatre de l'absurd molt maca però una mica enrevessada, era l'ocasió perfecte. També per a què ambdós parlessin i reflexionessin sobre l'ofici d'actor, el pas del temps i la vellesa.

Cadires es va estrenar el 2021 al Festival LOLA d'Esparreguera. L'any 2022, l'obra va ser nominada als Premis de la Crítica com a Millor espectacle de petit format i aquest 2023, Mont Plans ha rebut el prestigiós Margarida Xirgu a la millor interpretació de la temporada teatral a Barcelona per Cadires.

Un espectácle per a més de 16 anys.

Preu: Gratuït

Dijous
30/11/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
COTXERES CASINET CULTURAL

Rector Triadó 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud