Logo del centre cívic
CR#SH (Tothom pot caure)
Logo de l'activitat CR#SH (Tothom pot caure)

Dijous 19:30 a 20:50

18 d'abril de 2024

Espai: Teatre - Casinet Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53)

Artista: Cia Mea Culpa

En el marc d'una prova esportiva, l'Alba, la Carla i el Gerard, reviuen els moments més durs de la seva adolescència, quan eren tres adolescents assedegats de vida que cercaven una felicitat inexistent: la Carla, aspirant a tenista d'elit, lluitadora constant per ser la millor en tots els àmbits de la seva vida; el Gerard bolcat passionalment en una relació? virtual a través d'una aplicació? de cites i l'Alba, que intenta ferventment trobar el seu lloc al món.

La Carla, el Gerard i l'Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d'aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar. 

‘CR#SH (tothom pot caure)' és un espectacle protagonitzat per Gerard Franch, Carla Vilaró i Alba Flor, amb direcció i dramatúrgia de Miquel Mas Fiol. Una obra fresca, humorística i vitalista, a cavall entre l'auto testimoniatge i la ficció, que pretén ser un cant a l'autoestima i les cures. Tot per parlar de la salut mental als adolescents. Al cap i a la fi, tothom pot caure.

Espectacle per a més de 14 anys.

Preu: Gratuït

Dijous
18/04/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (G58186180) | C/Sants, 79
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Centre Cívic
COTXERES CASINET CULTURAL

Rector Triadó 53
08014 Barcelona
932918701
cotxeres-casinet@secretariat.cat

Logo Miram Cloud